Brigade produktai

„Brigade Electronics” yra pasaulyje pirmaujanti komercinių transporto priemonių ir mašinų saugos prietaisų ir sprendimų tiekėja.

„Brigade” gaminiai mažina susidūrimų riziką ir apsaugo pažeidžiamus eismo dalyvius, mažindami transporto priemonių akląsias zonas ir padėdami vairuotojams saugiai manevruoti.

„Brigade” gaminių asortimentą sudaro dirbtinio intelekto kameros, 360 laipsnių kamerų sistemos, kamerų monitorių sistemos, atbulinės eigos signalizacijos „White Sound®”, kliūčių aptikimo jutikliai, kliūčių aptikimo radarai ir skaitmeniniai įrašymo įrenginiai.

DI 360° Intelektualus Aptikimas: Inovacija, kuri pašalina aklają zoną
Kiekviena transporto priemonė turi savo akląją zoną, tačiau ši problema tampa kritiška ypač didelių sunkvežimių atveju. Suprantama, kai vairuotojas atlieka manevrą, aklosios zonos pašalinimas yra esminė užduotis siekiant sumažinti kelių eismo pavojų.
Brigade Electronics, pristato inovatyvų sprendimą – Backeye®360 AI. Ši 360 laipsnių kameros sistema, pasitelkdama aukštos raiškos keturias kameras ir pažangią dirbtinio intelekto technologiją, suteikia vairuotojui išsamų vaizdą apie jo aplinką viename ekrane. Tai ne tik pašalina aklają zoną, bet ir suteikia galimybę išvengti susidūrimų su pėsčiasiais ar kitomis transporto priemonėmis kelyje.
Su Backeye®360 AI vairuotojai gali būti tikri, kad sistema ne tik aptažins žmones, bet ir suteiks garsinius ir vizualinius įspėjimus, leisdama sumažinti eismo pavojų ir padidinti saugumą kelyje. Tai ne tik technologija, tai sprendimas, kuris tampa gyvybiškai svarbus kiekvieno automobilių parko dalimi.

Brigade pramonės šakos

Brigade projektai

autobus-wodorowy-800x500
Backeye® 360° sistema vandeniliniame autobuse
Logistika
EV Volvo sunkvežimis su naujausia Brigade saugos sistema
Logistika
Brigade saugumo sprendimas Wyvern Cargo
Oro uostai
JAV "Department of Defense" pasirinko Brigade
Atlieku tvarkymas
Brigade 360° vaizdo sistema atliekų tvarkymo transporte